Even voorstellen: Jan Verasdonck

Ik stel mij als het nieuwe lid van de Raad van Advies van zorgcoöperatie Graaggedaan graag even voor. Ik ben Jan Verasdonck, geboren in 1957 en opgegroeid in Emmeloord. 

 

Samen met mijn ouders ben ik op 16 jarige leeftijd naar Eindhoven verhuisd waar ik de MTS heb gevolgd. Daarna kort als geluidstechnicus bij omroep Brabant gewerkt en toen bij Philips. Aanvankelijk in de binnendienst, daarna als productmanager voor professionele geluidsapparatuur en weer later als accountmanager voor professionele CD spelers en TV camerasystemen.

 

In 1979 ben ik getrouwd met Lilian met wie ik in 1988 gestart ben met het verkopen van piepersystemen onder de naam Innocom. Een drukke tijd voor ons jonge gezin, de kinderen Nanouk en Joeri zijn dan 2,5 en 1 jaar oud.

 

In 1990 verhuisden we naar Leende waar de zaak vanuit een kantoortje in de tuin wordt voortgezet. In 1999 verhuist Innocom naar het Biesven in Leende waar het nog steeds gehuisvest is. Innocom heeft een mooie groei doorgemaakt met persoonsbeveiliging en ontruimingssystemen voor de zorg en onder de naam CSI Service met personenalarmering. Innocom hebben we in 2021 verkocht, maar ik ben daar nog met enige regelmaat te vinden.

 

Veel tijd voor hobby’s hebben we in de beginjaren van Innocom niet gehad. We zijn met het hele gezin geruime tijd lid geweest van TCL, waar ik ook nog enige tijd in het bestuur actief ben geweest. Ik kook heel graag en ben sinds 2012 betrokken bij de Lange Tafel in Leende. Lilian en ik zijn samen lid van de golfvereniging Haviksoord. Ik vind het fijn om te reizen en om thuis te komen en te zijn. Nu we steeds meer vrije tijd hebben proberen we het bridgen onder de knie te krijgen. Vanuit mijn werk ben ik actief geweest om mensen in het staartje van het leven te ondersteunen.

 

Ik volg nog steeds van alles  wat daarmee te maken heeft. Dat zal ik met veel plezier blijven doen als lid van de Raad van Advies van Graag Gedaan.