Webmaster@zcgraaggedaanleende.nl

Zorgcoöperatie Graaggedaan:  info@zcgraaggedaanleende.nl   tel: 06-11193366

Contact / Aanvragen
Home Diensten/Activiteiten Hulpvraag Agenda Contact-Vragen Witte Nog.. Nieuws Galerij Informatie

De Huiskamer

“Witte Nog” in de Huiskamer bij een kopje koffie verhalen uitwisselen en activiteiten              

De Huiskamer  “Witte nog … ? “
ZONDAG 19 maart  Witte nog…?

Op de 3e zondag van de maand organiseert zcgraaggedaanleende onder het thema Witte nog...? van 11u tot 13u een gezellige bijeenkomst waar verhalen van vroeger verteld worden.
Deze maand is het toneelvereniging KNAL die verhalen van vroeger vertelt.
In oktober vertelden leden van het gilde Sint Catharina en Barbara leuke verhalen van vroeger. Foto's van vroeger toonden de sfeer van de tijd. De diaserie was verzorgd door René Ebeling.
In november vertelden leden van de fanfare over het verleden van de fanfare. Een sfeervolle diaserie verzorgd door Frans Simkens en diverse attributen, ondersteunden het verhaal.

In januari was het voetbalvereniging DOSL die leuke verhalen van vroeger kwam vertellen en leuke foto’s van die tijd  aan u liet zien en in januari hoorden we prachtige verhalen van gilde Sint Jan, ondersteund met mooie attributen van vroeger en een mooie kleurrijke fotoserie. Wil je mee genieten van deze verhalen, kom dan zondagmorgen 19 maart om 11u naar De Huiskamer, Dorpsstraat 67 in Leende om naar KNAL te luisteren en foto's van die tijd te bekijken. Misschien help je ons met de namen!

De gastvrouwen van De Huiskamer zorgen voor koffie en thee met iets lekkers.

…….. Voor meer informatie 0620418416

Alle vertelde verhalen zijn te vinden op de website van zcgraaggedaanleende.nl onder menu-tabblad “Witte nog..”                    Team Witte nog ...

Witte nog? Alle artikelen